voetbalzone

Bari presenteert tiende nieuwkomer: Antonelli

21 jul 2009, 17:00
Laatst bijgewerkt: 21 jul 2009, 17:00
Advertentie
Bari werd vorig seizoen kampioen van de Serie B en promoveerde door deze positie op de ranglijst naar de hoogste afdeling van Italië. De promovendus is duidelijk van plan om daar langer dan één jaar te verblijven. Bari toont zich uiterst slagvaardig op de transfermarkt en presenteerde dinsdag haar tiende nieuwkomer voor het nieuwe seizoen.

Op de officiele website maakt de club melding van de komst van Fillippo Antonelli, een 31-jarige middenvelder die de afgelopen twee jaar bij Triestina op de loonlijst stond. De Italiaan heeft aan ervaring geen gebrek, daar hij ook Albinoleffe, Pescara, Messina, Chievo Verona, Ascoli, Cosenza, Pro Patria, Monza en L’Aquila diende. Antonelli hoopt Bari met zijn ervaring te kunnen helpen in de Serie A.

“We beseffen dat het een moeilijk jaar zal worden, maar wanneer iedereen zich voor de volle honderd procent geeft ben ik er van overtuigd dat het seizoen goed kan aflopen voor ons”, zei Antonelli. Hij is de achtste speler die definitief wordt vastgelegd door Bari; Daniele Padelli (Pisa) en Vladimir Koman (Sampdoria) spelen volgend seizoen op huurbasis voor de promovendus.
Bezig met laden …