voetbalzone

‘Bas Dost lijkt op weg naar LaLiga; eerste contact reeds gelegd’

Tim Siekman05 jun 2018, 15:34
Laatst bijgewerkt: 05 jun 2018, 15:34
Advertentie

Bas Dost speelt komend seizoen mogelijk bij Sevilla. Het Algemeen Dagblad meldde al dat de club uit LaLiga zich heeft gemeld bij de 29-jarige spits van Sporting Portugal. De Andalusiërs ondervinden echter concurrentie, want naar verluidt zouden ook onder meer AC Milan, Everton en Newcastle United interesse hebben in de boomlange aanvaller.

Pablo Machín is sinds kort de trainer van Sevilla en de nieuwe oefenmeester zou ook denken aan de mogelijke komst van Dost. Het lijkt erop dat de voormalig Oranje-international gaat vertrekken bij Sporting, dat in toestand van chaos verkeert sinds de aanval van vijftig hooligans op de spelers en technische staf van de Portugezen. Bij die aanval liep Dost een hoofdwond op.

Verschillende spelers hebben al laten weten hun contract te willen ontbinden en Dost kan wellicht ook vertrekke, zo meldt Mucho Deporto. Het contract van de Nederlander met Sporting loopt medio 2020 ten einde. Na het incident met de fans heeft zijn management hem naar verluidt bij diverse Europese clubs aangeboden. Binnenkort praten de zaakwaarnemers van Dost met Sporting over zijn toekomst bij de club.

Bezig met laden …