voetbalzone

Basel-coach Fink: 'Bayern heeft ontzettend veel geluk gehad’

Robert Smid29 sep 2010, 08:59
Laatst bijgewerkt: 29 sep 2010, 08:59
Advertentie
/

FC Basel leek dinsdagavond voor een stunt te kunnen zorgen door Bayern München af te stoppen. De Zwitserse formatie deed het meer dan aardig tegen de finalist van de Champions League van vorig jaar, maar hield geen stand. FC Basel kwam nog wel met 1-0 voor, maar moest toch zijn meerdere erkennen in de ploeg van trainer Louis van Gaal (1-2).

In het kamp van FC Basel was de teleurstelling groot. Zo ook bij Thorsten Fink. De trainer van de ploeg en oud-speler van Bayern München voelde zich bestolen en snapt nog niet goed waarom zijn manschappen de overwinning niet hebben kunnen pakken. “De overwinning van Bayern München is absoluut niet knap, ze hebben ontzettend veel geluk gehad. Ze hebben gewonnen door een dood spelmoment”, aldus Fink op Schweizer Fernshen.

“Ik weet niet wat we uiteindelijk hebben gemist om de wedstrijd te winnen. Ik zal de video moeten zien en kijken waar we onze steekjes hebben laten vallen.” De verliespartij van FC Basel tegen Bayern München betekende dat de ploeg ook de tweede wedstrijd in de Champions League verloor. En 19 oktober wordt het niet veel gemakkelijker. Dan speelt FC Basel tegen AS Roma.

Bezig met laden …