Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Basisdebutant Reijnders imponeert; Huijsen beslissend in strafschoppenserie

Laatste update:

Juventus heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een oefenduel van AC Milan gewonnen. Door een 2-2 gelijke stand na negentig minuten moesten er strafschoppen genomen worden. La Vecchia Signora deed dit beter en won 4-3 op penalty's. De achttienjarige Dean Huijsen benutte als vierde nemer een strafschop voor Juventus.

Bij i Rossoneri verscheen Tijjani Reijnders aan de aftrap. De 24-jarige middenvelder mocht het na zijn officieuze debuut tegen Real Madrid vrijdagnacht tegen Juventus vanaf het begin laten zien en speelde ruim een uur lang mee. Voor de donderdag van Villareal overgekomen Samuel Chukwueze kwam het oefenduel nog te vroeg. Aan de kant van Juventus viel Huijsen na een uur spelen in.

De Milanezen kwamen in de eerste helft tweemaal op voorsprong. Malick Thiaw opende de score op aangeven van Theo Hernández en herstelde, na een gelijkmaker van Danilo, de voorsprong weer door Olivier Giroud te bedienen: 2-1. Vlak na rust trok Daniele Rugani de stand weer gelijk, toen hij een kopbal uit een vrije trap van Federico Chiesa knap verlengde: 2-2. Door de gelijke stand moesten strafschoppen de doorslag geven. Na missers van Luka Romero en Tommaso Pobega aan Milanese kant schoof Huijsen keurig de vierde penalty binnen, waardoor Filip Kostic de klus mocht klaren. Hij miste echter, maar na nog een gemiste penalty van Milan wist Matías Soulé de wedstrijd wél te beslissen.

Met zijn basisdebuut wist Reijnders de Italiaanse media te imponeren. "Na zijn goede debuut tegen Real speelde de Nederlander ook prima tegen de Bianconeri", looft La Gazzetta dello Sport de middenvelder. "Kenmerkend was zijn aanname met het hoofd omhoog, de versnelling en de steekpass op Olivier Giroud. Dat gaat van pas komen dit seizoen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Mooi om te lezen. Ik, en ik geloof velen met mij, begreep niet zo goed waarom topclubs interesse hadden, maar ik hoop dat hij het daar goed gaat doen. We kunnen nog wel een goede middenvelder gebruiken in Nederland.

28 juli 2023 om 11:45

Ik moet zeggen dat ik er ook nooit iets heel bijzonders in heb gezien, tot die uitwedstrijd tegen West Ham United in de Conference League. Waar zijn meeste ploeggenoten met trillende benen een matte pot speelde, steeg Reijnders er met kop en schouders bovenuit met zijn rust en goede spel.

Hopelijk kan hij zich bij Milan ontwikkelen tot basisspeler. Ik zie veel lever een type speler als Reijnders naast Frenkie in Oranje staan dan een Koopmeiners.

28 juli 2023 om 12:05

ManUnited Ik heb beide niet veel zien spelen afgelopen seizoen, maar in welk opzicht vind jij het verschillende types ?Voor mij zijn het allebei technisch begaafde voetballers, met een goede korte/lange pass, overzicht, een goed afstand schot en verdedigend ook prima.Mooi natuurlijk dit begin voor Tijani, hopen dat hij de lijn doortrekt. Een basis plaats zit er zeker in bij Milan nu Tonali vertrokken is en Bennacer nog tot september geblesseerd is, is hij niet minder dan zijn concurrenten. Dat laat zien dat hij verstandig zijn keuze heeft gemaakt, want hij had ook voor Barca kunnen kiezen die een selectie hebben met 12 middenvelders. Ik denk dat deze jongen er wel gaat komen.

Een goed teken, als zegt een voorbereiding niks. Hopen dat Reijnders zich ontwikkelen kan bij Milan, dan hebben we betere keuzes straks voor het nationale elftal ook.

28 juli 2023 om 10:18

Eens, een voorbereiding zegt niet zoveel maar toch is het beterschap positief op te vallen dan negatief, hoe dan ook!

28 juli 2023 om 11:37

Sterker nog ik denk dat hij echt de missing link kan zijn ophet middenveld. Frenky, Reijnders en Simons zit heel veel voetbal in. Als hij verdedigend stappen maakt en er ontwikkeld zich nog een spits dan zie ik het wel zitten. Misschien dat Stengs zelfs wat wordt.

Nederlanders en de Serie A lijken altijd wel goed te klikken. Maar hopelijk trekt hij dat dan ook door naar Oranje.

3 wedstrijden 4 assist Pulisic! Oke toegegeven, in deze wedstrijd gaf Thiaw de assist, maar uit een heerlijke corner Pulisic, daarmee hebben wel een wapen erbij. Geen idee verder wie goed speelde want 04:00 in de nacht is echt een onmogelijke tijd. Dus heb alleen samenvatting gezien. Al moet ik zeggen dat ik eigenlijk een makkelijk overwinning had verwacht van Milan, had er echt goed gevoel over, maarja je wisselt ook tussendoor halve elftallen enzo. Qua resultaat mag je niet te veel verwachten

Prima resultaat. Milan heeft al een paar duels gespeeld en wij niet. Chiesa en Weah waren goed. Chiesa zag er echt weer uit als de oude. Mooi ook dat Huijtsen en Yildiz speeltijd kregen

Zie net zijn highlights en dat belooft veel. Kan gelijk makkelijk mee in het tempo en durft iemand uit te spelen. Weer een gevalletje van dat ze hier vaak genoeg niet goed een speler kunnen analyseren. Werd door de topclubs weggekeken en kreeg pas heel laat zijn kans bij AZ. Wie weet hoeveel beter hij zou zijn als hij gewoon al op 18 jarig veel kansen kreeg. Nederland is echt zo een land waar ze meegaan in een hype en niet gedetailleerd genoeg spelers kunnen onderscheiden. De analisten op tv voorop

28 juli 2023 om 11:24

Relax is pas zijn eerste (basis) wedstrijd haha, maar tegen Juve goed spelen is altijd een groot pluspunt.

28 juli 2023 om 11:51

Het gaat erom dat je ziet dat hij mee kan in het tempo. Genoeg spelers die verrast raken door de handelingssnelheid op dat niveau. Je ziet dat hij dit wel heeft. Kan natuurlijk gewoon heel slecht gaan spelen maar deze vereiste is al belangrijk

Genieten dat hij lijkt aan te haken. Leuke speler met iets extras. Enorme poeier.

Die Huijsen schijnt ook wel een leuk talent te zijn. Meende een tijdje terug ergens gelezen te hebben dat hij wellicht kansen krijgt om zich in de basis te knokken bij Juventus. Kende hem totaal niet maar beloofd veel goeds. Alleen jammer dat het weer een centrale verdediger is, daarvan hebben we er al zoveel bij Oranje. Was het nou een spits kon hij over een jaartje of vijf, mits hij zich goed ontwikkelt, onze aanval leiden. Nouja, alle hoop op Rijkhoff dan maar

Mooi om de onderlinge interacties tussen de spelers van AC en Juve te zien(filmpje op insta). Verder alleen de highlights gezien, zag er uit als een leuke wedstrijd. Hopelijk krijgt Huijsen een kans!

Van wat ik zag op insta juve news was weah en chiesa zeer goed.. hoop dat de jeugd zoals yildiz huissen fagioli rovella echt de kans krijgen van mr allegri

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren