voetbalzone

Basisplaats bij Italië lonkt voor Pellè: ‘Ik ga hem misschien belonen’

Gijs Freriks12 okt 2014, 20:25
Laatst bijgewerkt: 12 okt 2014, 20:25
Advertentie

Graziano Pellè maakt maandagavond waarschijnlijk zijn debuut in het eerste elftal van Italië. Volgens het dagblad Quotidiano Sportivo is bondscoach Antonio Conte niet tevreden over Simone Zaza en zet hij Southampton-spits Pellè in de basis in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Malta.

voetbalzone

Conte wilde zondagavond tijdens de persconferentie in Ta’Qali evenwel nog niets bevestigen: “Of Pellè start? Hij is een optie en wordt mogelijk beloond, maar Mattia Destro, Sebastian Giovinco, Ciro Immobile en Zaza zijn ook opties”, zo werd de ex-trainer van Juventus geciteerd door het persbureau ANSA. Pellè bleef afgelopen vrijdag tegen Azerbeidzjan (2-1 winst) negentig minuten op de bank zitten.

Conte verwacht een ‘tricky’ wedstrijd tegen Malta: “Zij hebben erg aanvallend gespeeld tegen Noorwegen, maar zijn op de counter verslagen. Het zal niet makkelijk worden, maar wij gaan altijd voor de overwinning. Dat draag ik mijn teams altijd op. Dit team heeft het juiste karakter en dat gaan we morgen weer laten zien.”

Bezig met laden …