voetbalzone

Bayern baalt: ‘Dit was verreweg de sterkste club die we konden loten’

Erik van Dam16 dec 2013, 11:58
Laatst bijgewerkt: 16 dec 2013, 11:58
Advertentie

Bayern München won vorig seizoen de Champions League en rekende in de achtste finales af met Arsenal: uit werd met 1-3 gewonnen en de nederlaag in de Allianz Arena (0-2) was daardoor geen ramp. Toch is men niet bepaald blij dat het lot maandag weer Arsenal als tegenstander opleverde. Jerome Boateng zegt dat zijn club de sterkste tegenstander van allemaal heeft getroffen.

/

“Dit was verreweg de sterkst mogelijke club die we konden loten”, zegt de verdediger vanuit Marokko, waar Bayern zich voorbereidt op de halve finale van het WK voor clubs. “Na vorig seizoen zullen ze bij Arsenal extreem gemotiveerd zijn: het worden twee zware wedstrijden voor ons”, denkt de Duitse verdediger. Karl-Heinz Rummenigge reageert vanuit Marokko eveneens op de loting.

“Er zijn aangenamere en zwakkere tegenstanders denkbaar dan Arsenal”, sipt de voorzitter van de regerend Europees kampioen. “Maar ja, je kunt er niets aan veranderen. We weten nu dat we tegen een club zullen spelen, die we met veel respect moeten behandelen. En dat zullen we ook doen. We zullen twee goede wedstrijden moeten spelen”, weet Rummenigge.

Bezig met laden …