voetbalzone

Bayern geeft niet op en meldt zich met tweede megabod op Harry Kane

Tom Rofekamp09 jul 2023, 17:55
Laatst bijgewerkt: 09 jul 2023, 17:55
Advertentie

Bayern München heeft zich bij Tottenham Hotspur gemeld met een tweede bod op Harry Kane. Dat schrijft Sky Deutschland zondag. Volgens het Duitse sportmedium bedraagt het vervolgbod tachtig miljoen euro exclusief bonussen, in plaats van de zeventig miljoen exclusief bonussen van voorheen. Tottenham lijkt echter nog altijd niet tevreden.

Bayern heeft de komst van Kane inmiddels tot transferprioriteit nummer één gebombardeerd. De 29-jarige goalgetter wil zelf graag de overstap maken, maar Tottenham zit hoog in de boom. Hoeveel de Londenaren precies willen is niet bekend, maar dat het de tachtig miljoen exclusief bonussen overstijgt, lijkt evident. Bayern zou zo ver willen gaan voor Kane als honderd miljoen, met bonussen inbegrepen.

Tottenham doet ondertussen alles wat het kan om Kane toch voor de club te behouden. The Guardian schreef eerder deze week dat de clubtopscorer aller tijden kan bijtekenen tegen een forse salarisverhoging. In totaal kan Kane meer dan 12 miljoen euro op jaarbasis gaan verdienen. Het lijkt de Engelsman echter vooral om de sportieve uitdaging te gaan.

Met Bayern denkt Kane eindelijk prijzen te kunnen pakken, iets waar hij bij Tottenham nog niet in slaagde. Ook Paris Saint-Germain, Real Madrid en Manchester United dachten aan zijn komst, maar haakten wegens uiteenlopende redenen af. Voor de club van Erik ten Hag vormt het prijskaartje het euvel. Tottenham móét Kane deze zomer verkopen om nog wat aan hem te verdienen, daar zijn contract volgend jaar zomer afloopt.

Bezig met laden …