voetbalzone

'Bayern heeft een signaal gegeven en gezegd dat hij in januari kan vertrekken'

Bart Kruyt26 nov 2014, 13:00
Laatst bijgewerkt: 26 nov 2014, 13:00
Advertentie

Het ziet ernaar uit dat Xherdan Shaqiri in januari zal vertrekken bij Bayern München. De Zwitserse aanvaller staat bekend als een erg groot talent, maar door de moordende concurrentie (onder meer van Arjen Robben) komt hij minder aan spelen toe dan dat hij zou willen. Franz Beckenbauer bevestigt dat Bayern bereid is om in de winterstop mee te werken aan een transfer.

voetbalzone

Zaakwaarnemer Ulisse Savini zei eerder deze maand al dat zijn cliënt voor een 'marktconform' bedrag zou kunnen vertrekken. Volgens BILD denkt Bayern aan twintig miljoen euro, maar Beckenbauer wil geen bedrag noemen. "Bayern heeft een signaal gegeven en gezegd dat hij in de winterstop kan vertrekken, als hij dat zou willen", zegt de erevoorzitter van Bayern bij Sky.

"Ik zou het erg jammer vinden als hij vertrekt, want Xherdan is een erg groot talent", vervolgt Beckenbauer, die Shaqiri in de zomer van 2012 bij Bayern zag komen. De 23-jarige aanvaller speelde tot dusver 53 competitiewedstrijden voor der Rekordmeister en heeft nog een contract dat tot de zomer van 2016 doorloopt. Juventus, Internazionale, AS Roma, Arsenal, Manchester United en Liverpool zijn slechts een paar clubs die in de wandelgangen met Shaqiri in verband worden gebracht.

Bezig met laden …