voetbalzone

‘Bayern heeft geïnformeerd, maar Real is voor hem de beste optie’

Gijs Freriks07 jul 2016, 11:51
Laatst bijgewerkt: 07 jul 2016, 11:51
Advertentie

Gabriel Jesus wordt gevolgd door de grootste clubs van de wereld en krijgt van Zé Roberto het advies om voor Real Madrid te kiezen. De oud-middenvelder, die voor onder meer Real en Bayern München speelde, zegt in gesprek met AS dat de aanvaller in ieder geval klaar is voor Europa.

/

“Een paar maanden geleden heeft iemand van Bayern mij naar Gabriel Jesus gevraagd. Ze wilden weten hoe hij buiten het veld is, maar eerlijk gezegd denk ik dat Real de beste optie voor hem is. Werken met Zinédine Zidane en trainen met sterren als Cristiano Ronaldo, Gareth Bale en Karim Benzema; dan leert hij van de besten. Dat is waarom ik denk dat Madrid ideaal voor hem zou zijn”, aldus Zé Roberto.

“Een transfer lijkt mij op dit moment moeilijk omdat Palmeiras niet hoeft te verkopen. Ik zie hem alleen vertrekken wanneer iemand de gelimiteerde transfersom betaalt.” De afkoopsom in het tot 19 december 2019 doorlopende contract van Gabriel Jesus bedraagt veertig miljoen euro, maar voor Bayern, Barcelona, Real, Paris Saint-Germain en Manchester United bedraagt die som 24 miljoen.

Bezig met laden …