voetbalzone

'Bayern heeft mogelijke opvolger voor blessuregevoelige Ribéry op het oog'

Bart Kruyt22 jun 2015, 10:28
Laatst bijgewerkt: 22 jun 2015, 10:28
Advertentie

Voor Bayern München lijkt de aandacht voor de transferperiode op de vleugels van de aanval te liggen. Arjen Robben en Franck Ribéry horen weliswaar tot de beste spelers op deze positie, maar zijn lang niet altijd fit en worden bovendien ook alweer een jaartje ouder. In de zoektocht naar een mogelijke opvolger voor Ribéry schijnt Bayern te zijn uitgekomen in de Ligue 1.

voetbalzone

Volgens BILD heeft de kampioen van Duitsland belangstelling voor Paul-Georges Ntep, een 22-jarige vleugelaanvaller van Stade Rennes. De tweevoudig Frans international, overigens geboren in Kameroen, was in het afgelopen seizoen goed voor tien competitietreffers. Ntep heeft nog een tweejarig contract bij Rennes en mag nu hopen op een droomtransfer naar Bayern.

In de wandelgangen is ook de naam van Antoine Griezmann veelvuldig genoemd, maar Josep Guardiola schijnt nog niet helemaal overtuigd te zijn van de Fransman van Atlético Madrid. Opmerkelijk, want Griezmann maakte in zijn eerste seizoen bij Atlético liefst 22 treffers in de Primera División. Bij Bayern zit Ribéry al een tijdje in de lappenmand en voorlopig zal hij nog niet fit zijn.

Bezig met laden …