voetbalzone

Bayern heeft slecht nieuws voor Van Gaal en verlengt met basisspelers

Bart Kruyt11 jun 2014, 08:50
Laatst bijgewerkt: 11 jun 2014, 08:50
Advertentie

Louis van Gaal kan de komst van Thomas Müller bij Manchester United definitief uit zijn hoofd zetten. BILD kwam dinsdagavond al met het nieuws dat de aanvaller annex middenvelder zijn contract bij Bayern München met twee jaar zou verlengen en dat is woensdagochtend bevestigd door de Duitse kampioen. Ook Philipp Lahm heeft voor twee seizoenen bijgetekend.

voetbalzone

De 24-jarige Müller ligt nu tot de zomer van 2019 vast bij Bayern, de 30-jarige Lahm tot medio 2018. "Thomas en Philipp zijn twee belangrijke pionnen in het elftal van Bayern", zegt directeur Karl-Heinz Rummenigge over de nieuwe contracten. "Zij zitten vanaf het begin van hun carrière bij deze club en zullen ook in de toekomst een belangrijke rol gaan spelen. Ik ben heel blij dat zij langer aan Bayern verbonden blijven."

Het contractnieuws van Bayern is slecht nieuws voor Van Gaal, die na het WK aan de slag gaat bij United en Müller graag naar Old Trafford wilde halen. De aanvaller brak onder Van Gaal door bij der Rekordmeister en speelde inmiddels 165 competitiewedstrijden voor de club. Momenteel maakt hij zich met het Duitse elftal op voor het WK in Brazilië en datzelfde geldt voor Lahm, die op 260 competitieduels voor Bayern staat.

Bezig met laden …