voetbalzone

Bayern lost drievoudig probleem niet op: ‘Nee, we doen er niet aan mee’

Erik van Dam01 feb 2016, 10:33
Laatst bijgewerkt: 01 feb 2016, 10:33
Advertentie

Bayern München heeft achterin personele zorgen: zowel Jérôme Boateng als Medhi Benatia en Javi Martínez staat geblesseerd aan de kant. De kampioen van Duitsland wil echter niet op de laatste dag van de transfermarkt een noodgreep doen om de problemen op te lossen. Karl-Heinz Rummenigge sluit categorisch uit dat zijn club nog iets doet.

voetbalzone

Boateng miste zondag de wedstrijd tegen TSG Hoffenheim (2-0) door een blessure en Benatia staat al sinds de tweede week van december aan de kant. Martínez kon er zondag ook niet bij zijn en het trio maakt niet heel snel hun rentree in het eerste. Josep Guardiola moet achterin puzzelen, maar krijgt geen nieuwe puzzelstukjes aangereikt van de clubleiding.

“Er zijn geen goede spelers die in januari weg mogen bij grote clubs”, heeft Rummenigge geleerd. “En wij doen er ook niet aan mee. De term ‘uitgesloten’ is eerder van toepassing dan ‘waarschijnlijk’ als het aankomt op transfers in de laatste uren”, verzekert de Duitse bestuurder bij Sky. De transfermarkt in de Bundesliga sluit maandag wat eerder dan in de meeste andere competities: al om 18.00 uur.

Bezig met laden …