voetbalzone

Bayern maakt zich zorgen: 'We weten het op dit moment simpelweg niet'

Matthijs van Laar04 sep 2014, 11:53
Laatst bijgewerkt: 04 sep 2014, 11:53
Advertentie
voetbalzone

De medische staf van Bayern München kan nog altijd niet zeggen wanneer Thiago Alcántara zijn rentree kan maken in de hoofdmacht. De creatieve middenvelder staat al vijf maanden langs de kant en sportief directeur Matthias Sammer maakt zich ernstig zorgen. "We kunnen er niks zinnigs over zeggen", verklaart hij in Kicker.

Thiago kwam in maart voor het laatste in actie voor der Rekordmeister en staat sindsdien langs de kant met een blessure aan zijn knie. Verwacht werd dat hij zou terugkeren bij de start van het nieuwe seizoen, maar het is en blijft vooralsnog wachten voor coach Josep Guardiola en zijn technische staf. "We weten het simpelweg niet", verduidelijkt Sammer. "Er staat geen datum op en dat is frustrerend voor ons en voor de speler."

Thiago kwam vorig jaar over van Barcelona, maar vanwege blessureleed heeft de Spaans international vooralsnog weinig kunnen laten zien in het tricot van de Duitse topclub. Vorig seizoen kwam hij tot 25 optredens, waarin hij goed was voor 3 treffers. Door het blessureleed zag de 23-jarige Thiago ook het WK in Brazilië aan zijn neus voorbijgaan.

Bezig met laden …