voetbalzone

'Bayern moet er alles aan doen om hem voor de club te behouden'

Bart Kruyt06 mei 2014, 11:36
Laatst bijgewerkt: 06 mei 2014, 11:36
Advertentie

Thomas Müller brak onder Louis van Gaal door bij Bayern München en nu laatstgenoemde aan de slag gaat bij Manchester United, wordt Müller ook in verband gebracht met een verhuizing naar Engeland. Algemeen directeur Karl-Heinz Rummenigge liet weten dat een transfer bespreekbaar is, maar erevoorzitter Franz Beckenbauer hoopt dat Müller in de Allianz Arena zal blijven.

voetbalzone

Onder Josep Guardiola is Müller echter niet verzekerd van een basisplaats en de Duitser zou zich volgens Kicker niet goed voelen bij de speelwijze die momenteel bij Bayern wordt gehanteerd. Beckenbauer vindt Müller echter nog een erg belangrijke speler voor de club: "Als Thomas echt van plan is om naar United te gaan, dan moet Bayern er alles aan doen om hem op andere gedachten te brengen", zegt Beckenbauer tegen BILD.

"Als een speler van Bayern zich niet goed voelt, dan moet hij naar mijn kantoor komen", vervolgt Der Kaiser. "Maar Bayern moet er alles aan doen om Müller voor de club te behouden. Alleen als hij echt duidelijk maakt dat hij niet meer wil blijven, moeten we een oplossing vinden." Het contract van de 24-jarige Müller bij Bayern loopt nog door tot de zomer van 2017.

Bezig met laden …