voetbalzone

'Bayern München denkt na blessure Robben weer na over miljoenentransfer'

Bart Kruyt18 jul 2016, 09:57
Laatst bijgewerkt: 18 jul 2016, 09:57
Advertentie

Manchester City wordt nu al wekenlang in verband gebracht met Leroy Sané, maar heeft de aanvaller van Schalke 04 nog steeds niet binnen. Josep Guardiola dreigt de komst van het Duitse wonderkind nu mis te lopen, want volgens BILD denkt Bayern München er nu weer aan om Sané naar de Allianz Arena te halen. Schalke zou spoedig benaderd kunnen worden.

/

Bayern overweegt om Sané op te halen, omdat het nog altijd niet goed gaat met Arjen Robben. De aanvaller trainde door in zijn vakantie om fit te worden voor het nieuwe seizoen, maar in de eerste oefenwedstrijd liep hij direct weer een blessure op. Bayern bracht zondag naar buiten dat Robben zes weken uit de roulatie zal zijn en dus de start van het nieuwe voetbaljaar zal missen.

Bij Bayern vreest men dat dit niet de laatste keer zal zijn dat Robben voor een langere tijd afwezig zal zijn en daarom is Sané weer in beeld om naar Zuid-Duitsland te komen. De twintigjarige vleugelaanvaller van Schalke speelde tot dusver 47 competitiewedstrijden in de Bundesliga, waarvan 33 in het afgelopen seizoen, en heeft nog een contract voor drie jaar in Gelsenkirchen.

Bezig met laden …