voetbalzone

Bayern München en boze harde kern met elkaar in gesprek

Robert Smid19 mei 2011, 12:39
Laatst bijgewerkt: 19 mei 2011, 12:39
Advertentie
/

Het roerige seizoen van Bayern München zit erop. De Duitse topclub had dit seizoen de grootste problemen om in sportief opzicht een vuist te maken en eindigde uiteindelijk derde in de Bundesliga, net genoeg voor de voorrondes van de Champions League. Maar ook bestuurlijk ging er het nodige mis dit seizoen.

De supporters van Bayern München waren woedend over de werkzaamheden van clubpresident Uli Hoeness. De bestuurder zou zich namelijk ook met zaken bezig houden bij de grote aartsrivaal van de Beierse formatie: 1860 München. De hevige protesten van de harde kern zijn voor de club reden om met de fans te praten over hoe men verder moet.

Één ding is zeker: Bayern München is niet blij met de opstelling van een aantal fans. “Dat mag niet meer gebeuren. Ik ben ervan overtuigd dat we tot een oplossing kunnen komen', stelde voorzitter Karl-Heinz Rummenigge in diverse Duitse media. 'We gaan rond de tafel zitten met de fans. Er zitten vertegenwoordigers van de club bij en vermoedelijk een speler. De Ultras zullen daar ook bij zijn.”

Bezig met laden …