voetbalzone

‘Bayern München gaat stunten en pikt Gnabry vandaag op bij Arsenal’

Daniel Cabot Kerkdijk30 aug 2016, 07:46
Laatst bijgewerkt: 30 aug 2016, 07:46
Advertentie

Bayern München leek al enkele weken klaar op de transfermarkt, maar volgens de laatste berichten uit Duitsland komt de Beierse topclub nog een keer in actie. Het doorgaans betrouwbare Sky uit Duitsland verzekert dinsdagochtend dat der Rekordmeister werk maakt van de komst van Serge Gnabry, die in 2011 voor een bedrag van 120.000 euro van VfB Stuttgart naar Arsenal ging.

/

Gnabry heeft de interesse van Bayern aan zijn glorieuze optreden op de Olympische Spelen te danken. Hoewel Duitsland de finale van gastland Brazilië verloor, viel de 21-jarige linksbuiten op door zes keer in evenveel duels te scoren. Gnabry heeft bij Arsenal weinig uitzicht op speeltijd, maar Arsène Wenger verzekerde dat hij maar wat graag het nog een jaar doorlopende contract van de aanvaller wil verlengen.

Sky stelt dat Bayern inmiddels met Arsenal in gesprek is over een transfer van Gnabry naar Duitsland. De club van Arjen Robben wil de aanvaller overigens uitlenen aan Werder Bremen, zo klinkt het. In een eerder stadium werd Gnabry met onder meer Schalke 04, Hertha BSC, FSV Mainz 05 en RB Leipzig in verband gebracht.

Bezig met laden …