voetbalzone

Bayern München geeft niet op: 'We winnen de thuiswedstrijd met 4-0'

Bart Kruyt10 mei 2015, 12:49
Laatst bijgewerkt: 10 mei 2015, 12:49
Advertentie

Het gaat niet goed met Bayern München, dat nu drie wedstrijden op rij heeft verloren (vier voor wie de halve finale in de DFB Pokal tegen Borussia Dortmund ook meerekent) en aan de rand van uitschakeling in de Champions League staat. Barcelona was in de eerste halve finale met 3-0 te sterk voor de Zuid-Duitsers en zullen deze marge normaal gesproken niet meer weggeven.

voetbalzone

David Alaba blijft echter optimistisch: hij heeft er vertrouwen in dat Bayern de finale nog zal halen. "We winnen de thuiswedstrijd met 4-0", zegt de verdediger in het Oostenrijkse Krone. "En ik hoop dat ik vervolgens de finale kan spelen." Alaba staat al een tijdje buitenspel wegens een knieblessure, maar heeft de looptraining inmiddels hervat.

Bayern kende zaterdag een slechte generale repetitie voor de wedstrijd tegen Barcelona, door met 0-1 te verliezen van FC Augsburg. José Reina kreeg in dit duel al snel rood; Paul Verhaegh miste namens de bezoekers nog een strafschop. Barcelona was zaterdag met 2-0 te sterk voor Real Sociedad en heeft de titel in Spanje voor het grijpen.

Bezig met laden …