voetbalzone

Bayern München jaagt op toptalent: ‘Maar ik heb geen akkoord bereikt’

Gijs Freriks21 mrt 2016, 17:45
Laatst bijgewerkt: 21 mrt 2016, 17:45
Advertentie

beIN Sport meldde onlangs dat Stade Rennes en Bayern München een akkoord hebben bereikt over een transfersom voor Ousmane Dembélé. De achttienjarige linksbuiten zou het komende seizoen dan nog wel op huurbasis voor de club uit de Ligue 1 mogen spelen, maar volgens het talent is er nog niets rond.

/

“Ik heb niets gehoord over een gesprek over mij met Bayern, heb het slechts in de media gelezen. Ik heb helemaal geen akkoord met Bayern. Ik voel mij verder goed en laat de geruchten mijn hoofd niet binnendringen. Ik denk alleen maar aan wat er op het veld gebeurt, aan het voetbal. Dat is het goede gevoel. Ik moet nuchter blijven”, aldus Dembélé in een interview met Goal.

De international van Jong Frankrijk was dit seizoen al goed voor tien doelpunten en vijf assists in negentien competitiewedstrijden voor Rennes. Hij werd ook al in verband gebracht met Tottenham Hotspur, Chelsea, Leicester City, Atlético Madrid, Manchester City en Borussia Dortmund en Barcelona zou al, vergeefs, een bod van 35 miljoen euro hebben uitgebracht.

Bezig met laden …