voetbalzone

'Bayern München komt met bod van 17 miljoen euro dicht bij vraagprijs'

Bart Kruyt27 mei 2015, 13:04
Laatst bijgewerkt: 27 mei 2015, 13:04
Advertentie

Matteo Darmian lijkt in de aankomende transferperiode simpelweg niet te behouden voor Torino. De vleugelverdediger werd in de afgelopen weken al met meerdere topclubs in verband gebracht en inmiddels is de eerste Europese grootmacht overgegaan tot actie. Volgens La Stampa heeft Bayern München een bod van zeventien miljoen euro uitgebracht.

voetbalzone

Dit bedrag komt in de buurt van de vraagprijs van Torino: de tweede club uit Turijn zou volgens de berichtgeving twintig miljoen euro willen vangen voor de Italiaans international. De 25-jarige Darmian heeft nog een contract voor ruim twee jaar, tot eind juni 2016, en wordt ook genoemd bij Juventus, Internazionale, AC Milan, Barcelona en Real Madrid.

Bayern lijkt nu dus het meest concreet te zijn voor Darmian, die uit de jeugdopleiding van Milan komt. Hij speelde vier competitiewedstrijden in het eerste elftal, allemaal als invaller, maar een echte doorbraak bleef uit en via Padova en Palermo kwam Darmian in 2011 bij Torino terecht. Daar is hij helemaal opgebloeid en nu lijkt hij alsnog een kans te krijgen in de top.

Bezig met laden …