voetbalzone

'Bayern München stuurt concurrent Robben in zomer naar Gladbach'

Bart Kruyt15 mrt 2014, 15:57
Laatst bijgewerkt: 15 mrt 2014, 15:57
Advertentie

Xherdan Shaqiri kan heel goed voetballen, maar lijkt toch wat tekort te komen voor Bayern München. De aanvaller werd al in verband gebracht met diverse clubs uit de Premier League, maar gaat het waarschijnlijk bij een andere club in Duitsland proberen: volgens TZ, vaak goed ingevoerd als het om nieuws over Bayern gaat, vertrekt Shaqiri naar Borussia Mönchengladbach.

voetbalzone

Gladbach had in de zomer van 2012 al belangstelling voor de Zwitserse dribbelaar, maar Shaqiri ging destijds van FC Basel naar Bayern. De aanvaller maakt nog wel redelijk wat speelminuten, maar is geen basisspeler in het succesteam van Josep Guardiola. Hij schijnt nu op huurbasis naar Gladbach te gaan: volgens TZ is de kans erg groot dat deze deal door zal gaan.

Bij Gladbach moet de 22-jarige Shaqiri de opvolger worden van de 33-jarige Juan Arango, die over een aflopend contract beschikt en geen nieuwe verbintenis krijgt. Shaqiri speelde in het shirt van Bayern tot dusver 39 competitiewedstrijden in de Bundesliga, waarvan 13 in het lopende voetbaljaar. Zijn contract in de Allianz Arena loopt nog tot medio 2016 door.

Bezig met laden …