voetbalzone

'Bayern München verstoort met contractverlenging plannen van Van Gaal'

Bart Kruyt10 jun 2014, 23:30
Laatst bijgewerkt: 10 jun 2014, 23:30
Advertentie

Louis van Gaal wordt na het WK de hoofdtrainer van Manchester United en volgens de geruchten zou de coach Thomas Müller naar Old Trafford willen halen. Dit lijkt er echter niet in te zitten: BILD claimt dat Müller een akkoord heeft bereikt met Bayern München over een verlenging van zijn contract. Ook aanvoerder Philipp Lahm zou gaan bijtekenen in de Allianz Arena.

voetbalzone

De 24-jarige Müller ligt nu nog voor drie jaar vast, maar zou er twee jaar aan vast gaan plakken. Dat zou betekenen dat hij tot medio 2019 vast komt te liggen. Müller brak onder Van Gaal door in het eerste elftal van Bayern en speelde tot dusver 165 competitiewedstrijden voor de club. Momenteel maakt hij zich met het Duitse elftal op voor het WK in Brazilië.

Datzelfde geldt voor de dertigjarige Lahm, die zijn loopbaan in Beieren lijkt te willen afsluiten. De vleugelverdediger annex defensieve middenvelder heeft nu nog een tweejarig contract, maar zou voor nog eens twee jaar gaan bijtekenen, tot de zomer van 2018 dus. Lahm staat al op 260 competitieduels voor Bayern.

Bezig met laden …