voetbalzone

Bayern München voedt transfersoap met tamelijk bizarre tweet

Demen Bulbul01 aug 2019, 19:45
Laatst bijgewerkt: 01 aug 2019, 19:45
Advertentie

Bayern München heeft donderdagavond gereageerd op de geruchten dat Leroy Sané dicht bij een transfer naar de Duitse grootmacht zou zijn. Der Rekordmeister laat via Twitter weten dat de verhalen die eerder op de dag door onder meer Kicker werden verspreid niet op de waarheid berusten.

Het Duitse tijdschrift pakte donderdagmiddag uit met het verhaal dat de transfer van Sané in kannen en kruiken zou zijn. De 23-jarige vleugelaanvaller zou voor ongeveer 100 miljoen euro de overstap van Manchester City gaan maken en bij Bayern München een riant salaris gaan opstrijken. Het bericht van Kicker werd ondersteund door BILD, maar de langverwachte komst van Sané is nog niet rond, verzekert Bayern.

"De nieuwsberichten vandaag dat Leroy Sané ervoor gekozen heeft om naar Bayern te komen, corresponderen niet met de feiten", zo luidt de korte doch heldere mededeling van de club. De transfersoap rondom Sané houdt voetbalminnend Duitsland al maandenlang in zijn greep en lijkt door de tweet van Bayern voorzien van een extra dimensie.

Bezig met laden …