voetbalzone

'Bayern München zorgt weer voor miljoenentransfer binnen Bundesliga'

Bart Kruyt14 mrt 2016, 22:10
Laatst bijgewerkt: 14 mrt 2016, 22:10
Advertentie

Bayern München zou in de zomer wel weer eens voor een behoorlijke binnenlandse transfer kunnen gaan zorgen. Volgens BILD heeft Carlo Ancelotti zijn zinnen gezet op de komst van Ricardo Rodriguez, de linksback van VfL Wolfsburg. Ancelotti zou al geruime tijd van de Zwitsers international gecharmeerd zijn en nu dan eindelijk met hem willen samenwerken.

/

Volgens de berichtgeving volgde Ancelotti de nu 23-jarige Rodriguez al toen hij nog bij Paris Saint-Germain werkte. De coach wilde de vleugelverdediger toen al halen, maar Ancelotti vertrok vervolgens naar Real Madrid en had daar met Marcelo al een uitstekende linksback in huis. Bij Bayern is David Alaba de eerste keuze op de linksbackpositie, maar hij speelt eigenlijk liever in het centrum.

Dit biedt dus mogelijkheden voor Rodriguez, die wel wat voelt voor een overstap naar der Rekordmeister. De back ligt nog tot medio 2019 vast bij Wolfsburg, maar in deze verbintenis zit een gelimiteerde afkoopsom van 30 miljoen euro. BILD beweert zelfs dat Rodriguez voor 24 miljoen euro mag vertrekken als Wolfsburg zich niet weet te kwalificeren voor de Champions League en dat is goed mogelijk, want de ploeg van Dieter Hecking staat achtste in de Bundesliga.

Bezig met laden …