voetbalzone

Bayern slaat acht minuten voor deadline tóch toe en haalt vers bloed

Erik van Dam01 feb 2016, 16:57
Laatst bijgewerkt: 01 feb 2016, 16:57
Advertentie
voetbalzone

Bayern München heeft maandag de komst van Serdar Tasci afgerond. De 28-jarige verdediger wordt tot de zomer gehuurd van Spartak Moskou, de club die hij sinds 2013 dient. Voor zijn overstap naar Rusland speelde Tasci jarenlang in de Bundesliga bij VfB Stuttgart. Hij moet de defensieve zorgen in de Allianz Arena verlichten. Bayern kondigde Tasci’s komst om 17.52 uur aan, acht minuten voor de deadline.

Bayern-trainer Josep Guardiola kan op dit moment niet beschikken over Jérôme Boateng, Medhi Benatia en Javi Martínez en zij zijn ook niet met een paar dagen terug in de groep. Het is dus puzzelen achterin en Bayern maakt nu bekend dat Tasci erbij komt om achterin meer keuzemogelijkheden te hebben. Zijn overstap geschiedt op huurbasis. Eerder op de dag zei Karl-Heinz Rummenigge nog tegen Sky dat Bayern niemand zou halen.

“We zijn blij dat we in een kort tijdsbestek nog de kans hadden een speler als Serdar Tasci naar Bayern te halen”, laat directeur Matthias Sammer weten. “Hij is met zijn kwaliteiten en zijn ervaring in staat ons te helpen.” Tasci zelf geeft aan trots te zijn op zijn overstap van Spartak naar Bayern en spreekt de hoop uit de club van dienst te kunnen zijn.

Bezig met laden …