voetbalzone

'Bayern stelt woensdag EK-topscorer voor als nieuwste aanwinst'

Bart Kruyt26 jun 2012, 19:48
Laatst bijgewerkt: 26 jun 2012, 19:48
Advertentie

De Bundesliga maakt zich op voor een van de spectaculairste transfers van het seizoen. Bayern München staat naar verluidt op het punt om zich te versterken met Mario Mandzukic van VfL Wolfsburg, de man die op het EK in dienst van Kroatië een goede indruk achterliet. Mandzukic zou in een sms aan een ploeggenoot hebben laten weten dat hij persoonlijk rond is met Bayern.

/

Volgens BILD zijn de onderhandelingen tussen Bayern en Wolfsburg in een stroomversnelling terecht gekomen, nadat Mandzukic in een bericht aan een ploeggenoot had geschreven 'ik ben rond met Bayern'. Bayern bood in eerste instantie tien miljoen euro, terwijl Wolfsburg vijftien miljoen wilde hebben. De clubs zouden elkaar gevonden hebben in een transfersom van dertien miljoen euro.

Mandzukic, die met drie doelpunten nog topscorer op het EK is, gaat naar verluidt voor drie jaar tekenen bij Bayern en wordt volgens BILD woensdag al voorgesteld als nieuwe aanwinst. Na Claudio Pizarro is hij al de tweede nieuwe spits die der Rekordmeister haalt en dat betekent dat Nils Petersen mag vertrekken. Petersen staat in de belangstelling van Weder Bremen.

Bezig met laden …