voetbalzone

Bayern stuit in DFB Pokal op plaaggeest VfB Stuttgart

Bart Kruyt01 nov 2009, 18:30
Laatst bijgewerkt: 01 nov 2009, 18:30
Advertentie

Voor SpVgg Greuther Fürth en VfL Osnabrück staan er weer mooie duels op het programma in de Duitse DFB Pokal. De tweede- en derdeklasser, die in de vorige bekerronde voor stunts wisten te zorgen tegen VfB Stuttgart en Borussia Dortmund, treffen opnieuw twee ploegen van formaat. Greuther Fürth ontmoet Bayern München; Schalke 04 neemt het op tegen Osnabrück.

Het Duitse bekertoernooi is al bij de kwartfinales aanbeland en kent in Greuther Fürth en Osnabrück nog twee opvallende teams. Eerstgenoemde is de plaaggeest van VfB Stuttgart, dat zich vorige week blameerde door met 1-0 te verliezen van de tweedeklasser. Osnabrück verpeste het feestje van Borussia Dortmund door met 3-2 te winnen. Bayern en Schalke krijgen de taak om de sprookjes te beëindigen.

De meest aantrekkelijke kwartfinale is die tussen titelhouder Werder Bremen en TSG Hoffenheim, terwijl in het laatste duel FC Augsburg en 1. FC Köln tegen elkaar spelen. De kwartfinales staan voor 9 en 10 februari op het programma; de finale wordt op 15 mei in Berlijn afgewerkt.

Bezig met laden …