Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid

Laatste update:

VfB Stuttgart heeft zaterdagmiddag de topper tegen Bayern München gewonnen. In eigen huis was de nummer drie van de Bundesliga met 3-1 te sterk voor der Rekordmeister. Met nog twee duels te gaan is het gat op de Bundesliga-ranglijst tussen nummer twee Bayern en nummer drie Stuttgart nu nog twee punten.

Bayern moest het nog altijd stellen zonder de geblesseerde Matthijs de Ligt, die hoopt komende week wel beschikbaar te zijn voor de return tegen Real Madrid in de halve finale van de Champions League. Het hart van de verdediging tegen Stuttgart bestond daardoor opnieuw uit Eric Dier en Kim Min-jae. Noussair Mazraoui begon op de bank, maar zou na ruim een uur spelen invallen.

In de openingsfase was Stuttgart de betere partij, en de thuisploeg kreeg ook kansen op de openingstreffer. Zo werd een schot van Chris Führich gekeerd door Manuel Neuer en wist Dier een volley van Serhou Guirassy vlak voor de lijn weg te koppen.

Vlak na die kans voor Guirassy kwam Stuttgart alsnog op voorsprong. Met een mooi boogballetje zette Deniz Undav zijn teamgenoot Leonidas Stergiou oog in oog met Neuer, en de rechtsback rondde af: 1-0.

Heel lang konden die Schwaben echter niet van die voorsprong genieten. Bayern kreeg enkele minuten later namelijk een strafschop, nadat Serge Gnabry door Waldemar Anton licht in het gezicht werd geraakt. Harry Kane benutte het buitenkansje vanaf elf meter: 1-1.

Vlak na rust kregen beide ploegen een goede kans om op voorsprong te komen, maar Eric Maxim Choupo-Moting (net naast) en Führich (redding Neuer) wisten niet tot scoren te komen. Ook later in de tweede helft waren beide ploegen enkele keren gevaarlijk, onder meer via Undav en Kane.

Lang leek een gelijkspel de eindstand te worden, maar vlak voor tijd was het invaller Jeong Woo-yeong die Stuttgart op 2-1 zette: hij kopte een voorzet van Silas binnen. Laatstgenoemde besliste het duel in de blessuretijd definitief met een schuiver vanaf de rand van het strafschopgebied: 3-1.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat staat Davies al jaren stil in zijn ontwikkeling zeg. Verdedigend echt lachwekkend wat hij af en toe laat zien. Vandaag ook weer bij de 1-0 en 2-1.

4 mei 2024 om 17:40

Was tegen Arsenal ook de zwakste schakel vond ik. Hele matige verdediger, moet alles vanuit z’n atletisch vermogen doen

4 mei 2024 om 17:46

Davies heeft buiten dat seizoen in coronatijd niks bijzonders laten zien, atletisch en snel zijn maakt je nog geen goede voetballer. Hoop dat Real deze jongen ook overslaat

4 mei 2024 om 18:03

Davies is dan ook van origine een linksbuiten en geen linksback. Ik zie voor hem meer toekomst als wingback dan als gewone linksback. Heeft bij Bayern moeten leren verdedigen als back en dat is hem tot op heden amper gelukt.

4 mei 2024 om 18:18

Davies inderdaad gestagneerd qua ontwikkeling. Sinds 2021 alleen maar achteruit gegaan. Last van blessures natuurlijk gehad maar ja je verwacht toch wat meer. Zou niet meer dan 40 miljoen als Real zijnde betalen. En anders wacht je maar lekker af. Met Fran en Mendy zit je ook prima.

Hoop voor Carlito dat hij zijn notities klaar heeft en dat met een elftal wat 1000x zo duur is, want Bayern kan met aanvallend voetbal gewoon verslagen worden. Hoeness voor mij de trainer van het jaar, van bijna degradatie naar een 3e of wellicht 2de plek is echt ongekend en met aanvallend voetbal.

4 mei 2024 om 18:03

Ik kan je nu al meegeven dat Real Madrid het zijn eigen moeilijk gaat maken, ze gaan terug plooien en Bayern zal op voorsprong komen en zo krijg je een ultra spannend wedstrijd.

4 mei 2024 om 18:19

Je weet ook wel dat Xabi dat is toch?

4 mei 2024 om 18:26

Ja ieder zijn voorkeur ik vind prestatie van Hoeness met beperkte financiele middelen minstens net zo knap. Leverkusen had voorafgaand van het seizoen al de 2de beste selectie van Duitsland.

4 mei 2024 om 18:47

Leverkusen werd voor het eerst kampioen, dat ongeslagen. Vorig seizoen kwam hij ook binnen toen Leverkusen het slecht deed. Dat is echt wel next level natuurlijk.

Ondanks dat de prestatie van Hoeness ook heel goed is.

4 mei 2024 om 19:15

Leverkusen deed het slecht, maar speelde CL en werd een jaar ervoor nog 3de. Plus ze hebben fantastisch ingekocht afgelopen zomer (Boniface, Grimaldo, Xhaka), Wirtz die weer fit is. Dat ze ongeslagen blijven is uniek, maar dat ze kampioen zijn geworden vind ik nou ook weer niet zo verrassend. Stuttgart van plek 16 naar 2 of 3 met nagenoeg onbekende spelers vind ik echt een van de grootste prestaties aller tijden in de Bundesliga. Undav was een miskoop bij Brighton, Anton was een middelmatige verdediger, Guirassy was een nobody en Mittelstaedt was een middematige linksback. En die spelen allemaal dit seizoen geweldig, de hand van de trainer is daar zo duidelijk zichtbaar. 10 punten gepakt in de ruckrunde tegen Leverkusen (had winst moeten zijn), Bayern, Dortmund en Leipzig. En alle keren de dominantere ploeg, meer balbezit en meer kansen. Dat zegt wat over Hoeness. Als ik Bayern was zal ik voor hem gaan.

Zegt niks eigenlijk want Tuchel is altijd zwak in een competitie. Vorig jaar was het Dortmund die in eigen huis heeft gechoked waardoor Bayern nog goed weg kwam. In de CL daarentegen is Tuchel wel uitstekend en maakt het elke ploeg moeilijk. Zie maar Arsenal en afgelopen dinsdag nog. Zegt genoeg dat ze zoveel achterstaan met kampioen Leverkusen.

5 mei 2024 om 03:45

Ik zou er niet teveel conclusies uit trekken over de spelers of Tuchel, het maakt totaal niet uit of je nou 2e of 5e wordt in de competitie, dus logisch dat ze die laten lopen, de prioriteit is de CL nu.

Gelukkig weet Stuggart nog te winnen want de penalty die Bayern kreeg was echt schandalig. Lijkt wel een trend slechte arbitrage momenteel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren