voetbalzone

Bayern wacht af: ‘Het is geen geheim, verder is het niet in onze handen’

Peter Nusselder28 okt 2015, 11:11
Laatst bijgewerkt: 28 okt 2015, 11:11
Advertentie

Bayern München slaagde er in 2012 in om Josep Guardiola vast te leggen als trainer en sloot een driejarig contract met de Spanjaard. Komende zomer loopt die verbintenis af en de Duitse topclub kan niets anders doen dan afwachten of Pep langer wil blijven, weet aanvoerder Philipp Lahm.

voetbalzone

De voormalig Duits international benadrukt dat het inmiddels duidelijk mag zijn dat de Bayern-selectie het liefst verder zou gaan met de huidige coach, maar dat de spelers weinig invloed kunnen uitoefenen op de beslissing die Guardiola gaat nemen. “Het is geen geheim dat het team goed met hem samenwerkt en dat we hem volgen”, tekenen Duitse media op uit de mond van Lahm.

“Verder is het niet in onze handen”, vervolgt de routinier. Lahm is te spreken over de indrukwekkende wijze waarop dinsdag de bekerwedstrijd tegen VfL Wolfsburg verslagen werd (1-3). “Het is natuurlijk niet normaal om iedere keer goed te presteren. Het mooie is dat we gretig blijven. We houden de concentratie vast, anders zouden we niet zo veel duels op rij kunnen winnen.”

Bezig met laden …