voetbalzone

‘Bayern wil toch nog derde versterking en denkt aan Engelsman’

Erik van Dam25 jun 2016, 23:54
Laatst bijgewerkt: 25 jun 2016, 23:54
Advertentie

Eric Dier houdt misschien een mooie transfer over aan het EK 2016. De verdedigende middenvelder van Tottenham Hotspur deed van begin tot eind mee in alle drie de groepsduels van Engeland op het toernooi en scoorde in de eerste wedstrijd tegen Rusland fraai vanuit een vrije trap. Bayern München houdt Dier volgens de Daily Mirror in de gaten.

/

De scouts van de Duitse topclub hebben de voorbije dagen zogenaamde background checks gedaan naar Dier, zo schrijft de krant. De 22-jarige Engels international valt in positieve zin op heeft de goede lijn doorgetrokken na zijn sterke seizoen in de competitie. Bayern zou al navraag hebben gedaan bij afgezanten in Engeland en Dier goed in kaart willen brengen.

Als Bayern de belangstelling doorzet en Carlo Ancelotti écht wil toeslaan voor Dier, zal er veel geld op tafel moeten komen. Tottenham staat bekend als een club die flink onderhandelt en bovendien ligt Dier nog voor de lange termijn vast. De vermeende interesse van Bayern komt wel nadat Ancelotti op 2 juni al aangaf dat de club niemand meer zal halen. Men kocht Mats Hummels en Renato Sanches al voor het nieuwe seizoen.

Bezig met laden …