voetbalzone

Beau de Boer kan liefde voor Ajax niet onderdrukken bij presentatie Stengs

Mart Oude Nijeweeme27 jul 2023, 19:08
Laatst bijgewerkt: 25 jul 2024, 00:04
Advertentie

Social media vormen anno 2023 een hoeksteen van de samenleving. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay en Cristiano Ronaldo, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Bijzondere voetbalmomenten gaan bovendien razendsnel de hele planeet over. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Beau de Boer heeft haar volgers op Instagram middels een intiem familiekiekje op de hoogte gebracht van de transfer van haar vriend Calvin Stengs naar Feyenoord. De dochter van voormalig Ajax-trainer Frank de Boer, die zelf ook warme gevoelens heeft voor de club uit Amsterdam, kan haar liefde voor Ajax maar moeilijk onderdrukken. "Ik had nooit verwacht ooit supporter te worden van Feyenoord. Maar hier ben ik. Ik hou van jullie", schrijft ze bij twee foto's van de presentatie.

Haar caption is voer voor Feyenoord-supporters, die massaal reageren onder het bericht. "Welkom bij de club Beau. Laat je vader wel thuis a.u.b.", reageert iemand. Een ander: "Verstand komt met de jaren." Ook Frank de Boer ontkomt er niet aan. "Grandpa Frank is not happy", reageert iemand met een lachende emoji.

Bezig met laden …