voetbalzone

Beckham begrijpt gevoelens Henry: 'Ik mis AC Milan nog dagelijks'

Erik van Dam13 feb 2012, 11:26
Laatst bijgewerkt: 13 feb 2012, 11:26
Advertentie

Thierry Henry keerde in januari terug naar Arsenal en beleeft een geweldige tijd bij the Gunners. Bij zijn rentree op 9 januari maakte de spits het winnende doelpunt in de FA Cup-wedstrijd tegen Leeds United, vorige week was het raak tegen Blackburn Rovers en zaterdag maakte Titi zelfs het winnende doelpunt tegen Sunderland. David Beckham, net als Henry eigendom van een Amerikaanse club, zegt te begrijpen wat voor gevoelens Henry nu heeft.

/

De 36-jarige Engelsman verliet de Europese velden in 2007 voor Los Angeles Galaxy, maar liet zich gedurende het tussenseizoen in de Verenigde Staten twee jaar op rij verhuren aan AC Milan. “Ik denk nog dagelijks aan Milan en mis de club ook nog, elke dag. Het was zo mooi op Milanello en ik hield van het team en de technische staf, echt”, zegt Beckham op de clubwebsite van de Italiaans kampioen. “Ik hield van iedereen daar, zeker van de supporters. Ik mis Milan, ik mis Italië.”

“Ik heb er geen competitiewedstrijd verloren en snap niet waarom sommige mensen zeggen dat een stap zoals die van mij of Henry problemen opzoeken is. Het is juist zo spannend en competitief.” Beckham kwam uiteindelijk tot 29 duels in de Serie A voor Milan en maakte daarin twee doelpunten. Of Henry volgend jaar opnieuw komt, is nog de vraag. Het is gewoon pure luxe om een speler zoals hem op de bank te hebben. We zien volgend seizoen wel of hij opnieuw kan komen, maar misschien komt er ook een moment dat hij wil stoppen! Dan krijgen wij hem niet”, zei Arsène Wenger in het weekend al.

Bezig met laden …