voetbalzone

'Beckham droomt groots en probeert Messi naar Miami te lokken'

Bart Kruyt04 mrt 2016, 22:10
Laatst bijgewerkt: 04 mrt 2016, 22:10
Advertentie

David Beckham is nu alweer een tijdje verdwenen uit de voetballerij, maar hij is druk bezig met een comeback. Nee, de voormalig middenvelder is niet van plan om zijn voetbalschoenen weer aan te trekken, maar hij hoopt vanaf volgend jaar een eigen club te hebben die mee mag doen aan de Major League Soccer. Beckham heeft grootse plannen met deze nog op te richten vereniging.

/

Volgens de Daily Mail wil Beckham voor het hoogste gaan met Miami United en droomt hij van de komst van Lionel Messi bij zijn club. Barcelona en de beste voetballer van de wereld zijn momenteel weliswaar nog niet op elkaar uitgekeken, maar Beckham hoopt dat de nu 28-jarige Messi op een dag wil komen afbouwen in de Verenigde Staten. Messi heeft al aangegeven dat hij zijn loopbaan zou willen afsluiten bij Newell’s Old Boys in Argentinië.

Beckham denkt nog aan meer grote namen voor Miami United en ook Zlatan Ibrahimovic, die nog samenspeelde met de Engelsman bij Paris Saint-Germain, zou op de radar van Becks zijn verschenen. Messi geldt het echter als het ‘dreamtarget’, al is dit wel voor de langere termijn. Miami United zou vanaf 2017 mee moeten doen aan de Major League Soccer.

Bezig met laden …