voetbalzone

Beckham: ‘Gerrard en Pirlo zijn de twee beste middenvelders ter wereld’

Thijs Post24 jun 2012, 12:54
Laatst bijgewerkt: 24 jun 2012, 12:54
Advertentie

Engeland en Italië werken zondagavond hun kwartfinale op het EK af. Veel ogen zijn gericht op Mario Balotelli, maar ook het middenveld van de ploegen houdt de gemoederen bezig. Gewezen Engels international David Beckham houdt vooral Steven Gerrard en Andrea Pirlo in de gaten. “Zij zijn de twee beste middenvelders ter wereld.”

/

De inmiddels 37-jarige Beckham heeft vertrouwen in een goede afloop voor de Engelse ploeg. “Degene die een goede wedstrijd speelt, kan het duel beslissen”, laat Beckham weten aan persbureau Reuters. “We hebben zeker kans om de Italianen te verslaan. Ik hoop dat ze het voor elkaar kunnen boksen en dat ze het tegen Duitsland op mogen nemen. Dat zou heel erg mooi zijn.”

Ook Gerrard weet dat de kracht van de Italianen ligt op het middenrif. “Italië heeft fantastische spelers, zeker op het middenveld”, laat hij weten aan de Engelse media. “Als ze de wedstrijd gaan controleren hebben wij problemen. In de vorige toernooien hebben we niet laten zien wat we kunnen, maar nu worden we steeds sterker.”

Bezig met laden …