voetbalzone

Beckham hint naar rentree als voetballer: 'Het begint dan toch te kriebelen'

Bart Kruyt03 jun 2014, 14:52
Laatst bijgewerkt: 03 jun 2014, 14:52
Advertentie

David Beckham sluit niet uit dat hij in de toekomst zijn voetbalschoenen weer uit de kast haalt. De Engelsman is inmiddels 39 jaar oud en zette vorig jaar een punt achter zijn actieve loopbaan, maar hint naar een rentree. In de BBC-documentaire Into The Unknown vertelt Beckham dat hij een tijdje genoten heeft van alles naast het voetbal, maar dat hij het spelletje nu toch wel erg mist.

voetbalzone

Beckham speelde jarenlang voor Manchester United en kwam vervolgens nog uit voor Real Madrid, LA Galaxy, AC Milan en Paris Saint-Germain. Vorig seizoen volgde hij het voetbal vanaf een afstandje. "Ik ben vaak bij basketbalwedstrijden gaan kijken en als je die atleten aan het werk ziet, dan begint het toch weer te kriebelen", zegt Becks. "Ik wil dan weer terugkeren in de voetballerij en vraag mezelf steeds af: 'zou ik het nog kunnen? Zou ik uit mijn pensioen kunnen stappen en terug kunnen keren?'"

Beckham is momenteel druk bezig met zijn eigen Major League Soccer-team in Miami en sluit niet uit dat hij voor deze club zal gaan spelen. "Er is nog nooit eerder een speler/eigenaar geweest, maar waarom niet?", vraagt de Engelsman zich af.

Bezig met laden …