voetbalzone

'Beckham hoeft Neville of mij maar te bellen, als hij wil komen'

Erik van Dam27 nov 2010, 07:56
Laatst bijgewerkt: 27 nov 2010, 07:56
Advertentie

Everton houdt goed in de gaten wat de beste spelers van de Major League Soccer (MLS) doen, nu het Amerikaanse profseizoen erop zit. The Toffees willen net als vorig seizoen graag dat Landon Donovan op huurbasis naar Goodison Park komt, maar zijn óók geïnteresseerd in de huur van David Beckham. De Engelsman trok de laatste twee seizoenen echter naar AC Milan.

/

De laatste keer dat Becks dat deed, kostte het hem zijn deelname aan het WK. In het voorjaar liep de middenvelder een ernstige blessure op, waardoor hij het toernooi kon vergeten. Later zei hij dan ook 'goed na te denken', vooraleer hij zich weer liet verhuren. Los Angeles Galaxy lijkt er geen moeite mee te hebben zowel Donovan als Beckham tijdelijk af te staan, dus hangt het van de spelers af wat zij graag willen doen in de tussenstop.

“Ik hoop dat David me belt, als hij wil komen”, zegt Everton-trainer David Moyes zaterdag tegen BBC Sport. “Een belletje is voldoende, hij kan ook Phil Neville bereiken. We zouden er op het financiële vlak even naar moeten kijken. Maar als hij echt wil komen, ga ik naar de voorzitter toe. Dan zou ik hem vragen of de huursom haalbaar is met de verkoop van shirts.” Moyes speelde in een verleden met Beckham samen bij Preston North End, aan wie de Engelsman was uitgeleend door Manchester United om te rijpen.

Bezig met laden …