voetbalzone

Beckham: 'Ik geloof erin dat wij met LA Galaxy kampioen gaan worden'

Bart Kruyt21 okt 2010, 10:37
Laatst bijgewerkt: 21 okt 2010, 10:37
Advertentie

David Beckham heeft er vertrouwen in dat hij met Los Angeles Galaxy het West-Amerikaanse landskampioenschap kan gaan vieren. De vedette van de oud-werkgever van onder meer Ruud Gullit bezet momenteel met zijn club de koppositie in de MLS League en kan voor het eerst sinds 2005 weer de beste van het westen van Amerika worden. “Ik geloof erin dat wij dit jaar de titel kunnen winnen”, zo laat Becks zelfverzekerd op de website van de FIFA weten.

/

“Als wij met deze passie en bevlogenheid kunnen blijven spelen en wij blijven de focus houden, dan is er geen team dat ons gemakkelijk kan verslaan”, zo beweert de Brit. Beckham keerde overigens zelf pas afgelopen maand terug in de ploeg van Bruce Arena, nadat hij kampte met een blessure aan de achillespees. Die kwetsuur weerhield hem van deelname aan het Wereldkampioenschap in Zuid-Afrika.

“Ik denk echt dat ons team datgene in zich heeft om all the way te gaan”, zo vervolgt Beckham (35). “Er is een ontwikkeling bij de club geweest sinds ik ben binnengekomen, dat valt moeilijk te ontkennen. Maar boven alles is de interesse alleen maar toegenomen. Er worden hier nieuwe stadions gebouwd en de fans komen uit alle hoeken en gaten. Dat zijn tekenen van grote verbetering en ontwikkeling en dit is nog maar het begin.”

Bezig met laden …