voetbalzone

Beckham: ‘Ik kreeg de kans niet, maar Cristiano moet het echt doen’

Erik van Dam13 nov 2015, 20:07
Laatst bijgewerkt: 13 nov 2015, 20:07
Advertentie
voetbalzone

David Beckham raadt Cristiano Ronaldo van harte aan om op termijn terug te keren bij Manchester United. De Portugese aanvaller ging in de zomer van 2009 voor een transfersom van 94 miljoen euro weg bij the Red Devils en tekende toen voor zes jaar bij Real Madrid. Daar voetbalt hij nog altijd en misschien beëindigt hij er ook zijn loopbaan, maar Beckham hoopt dat CR7 toch besluit terug te komen in Engeland.

“Cristiano is zo’n enorme publiekslieveling op Old Trafford. Als hij ooit besluit Real te verlaten, dan is Manchester United in mijn optiek de enige denkbare plek waar hij terug zou moeten komen. Ik zou een speler nooit adviseren niet terug te gaan naar Old Trafford. Nadat ik er wegging, was ik er graag kruipend op handen en voeten teruggekomen!”, laat Beckham weten in de Engelse media. Zaterdag voetbalt hij in zijn oude stadion voor een benefietwedstrijd voor kinderrechtenorganisatie Unicef.

Beckham zegt dat Ronaldo een harde werker was in zijn United-jaren en een zeer speciale voetballer. “Ik kreeg er zelf de kans niet voor, maar Cristiano moet het echt doen wanneer de gelegenheid zich voordoet. Ik heb toch altijd het gevoel gehouden dat het avontuur van mijn loopbaan als speler zijn einde had moeten beleven op Old Trafford. Zou ik hier op de één of andere manier iets willen betekenen? Ja, natuurlijk. Ik heb hier zulke fantastische herinneringen opgedaan en dit was de club die ik als kind al steunde. Dus ja, absoluut.”

Bezig met laden …