voetbalzone

Beckham: ‘Ik zal zo lang als mijn benen het aankunnen blijven voetballen’

Thijs Post26 okt 2010, 09:59
Laatst bijgewerkt: 26 okt 2010, 09:59
Advertentie

David Beckham kon dit jaar dankzij een blessure aan zijn achillespees niet beginnen aan zijn ‘gebruikelijke’ huurperiode bij AC Milan. De 35-jarige middenvelder bleef zodoende in de Verenigde Staten, waar hij zich opmaakt voor een nieuw seizoen in de Major League. Ook in 2011 verwacht Beckham gewoon uit de komen voor zijn huidige club, Los Angeles Galaxy.

/

“Ik wil zo lang als mijn benen me kunnen dragen blijven voetballen”, laat Beckham optekenen in een interview met The Associated Press. “Ik weet dat het klinkt als een cliché, maar ik houd van voetbal. Het is mijn passie. Als ik er niet meer van kan genieten weet ik dat het tijd is om te stoppen.”

De Engelsman laat weten dat hij zijn contract, dat hem ook in 2011 aan de Amerikaanse club bindt, gewoon zal uitdienen. “Ik zal hier ook volgend jaar zeker zijn”, beaamt de middenvelder. “Mijn zoons gaan hier naar school, we zijn tevreden met de woonsituatie hier. Ik zie ons dus niet verhuizen.” Een rentree in de nationale ploeg van Engeland heeft hij nog niet uit zijn hoofd gezet.

“Ik vind het geweldig om door te gaan, maar het ligt natuurlijk aan de bondscoach en de manier waarop ik speel.” Als het aan bondscoach Fabio Capello zal Beckham inderdaad nog een keer worden opgeroepen, maar dan is het wel voor een afscheidswedstrijd of een oefenduel.

Bezig met laden …