voetbalzone

Beckham is eruit en zoekt naar huurcontract in Europa

Erik van Dam20 dec 2010, 12:46
Laatst bijgewerkt: 20 dec 2010, 12:46
Advertentie

David Beckham heeft besloten weer enkele maanden in een Europese competitie aan de slag te gaan. De Engelse middenvelder verbleef de afgelopen twee jaar een paar maanden bij AC Milan, dat hem van Los Angeles Galaxy mocht huren toen het Amerikaanse seizoen was afgelopen. Hoewel Milan nu geen optie meer is, wil Becks wel aan de slag blijven.

/

“Naar Milan ga ik niet meer”, zegt Beckham, die vorig seizoen een blessure opliep bij de Rossoneri en daardoor het WK 2010 vaarwel moest zeggen. “Het is niet mogelijk om voor zo'n korte tijd het team te versterken. Maar ik ga wel érgens heen, want ik wil mezelf fit houden met het oog op nog wat interlands voor Engeland. Om dat te bewerkstelligen, moet ik ergens spelen. Ik duim dus dat ik ergens aan de slag kan.”

In maart begint het Major League Soccer-seizoen in de Verenigde Staten pas weer, dus heeft Beckham zo'n drie maanden door te brengen bij een team dat hem wil huren. Everton toonde vorige maand al veel interesse, maar Beckham zei niet voor The Toffees te kunnen spelen aangezien er voor hem maar één club in Engeland is; Manchester United.

Bezig met laden …