voetbalzone

Beckham kijkt uit naar invalbeurt van 'vijftien tot twintig minuten'

Daniel Cabot Kerkdijk03 sep 2010, 12:10
Laatst bijgewerkt: 03 sep 2010, 12:10
Advertentie

David Beckham staat op het punt zijn rentree op de Amerikaanse voetbalvelden te maken. De 35-jarige middenvelder was sinds maart uit de roulatie met een gescheurde achillespees, maar is daarvan zo goed als hersteld. Hij hoopt volgende week zaterdag tegen Columbus Crew zijn eerste minuten in het shirt van Los Angeles Galaxy mee te pakken.

/

De verwachting was dat Beckham pas in oktober fit zou zijn, maar de Engelse middenvelder ligt naar eigen zeggen voor op schema. "De artsen zijn uitgegaan van 1 oktober, maar ik heb mijzelf altijd voorgehouden dat ik eerder fit zou zijn. Tegen Columbus begin ik op de reservebank, maar ik hoop op een invalbeurt van vijftien tot twintig minuten", zegt hij op de officiële website van LA Galaxy.

"Op het moment wissel ik goede dagen af met hele slechte", vervolgt Beckham. "Ik word wakker met veel meer pijn in mijn lichaam dan in het voorseizoen. Daar moet ik even doorheen, omdat ik zo fit mogelijk aan de wedstrijd wil beginnen."

Door zijn blessure miste Beckham het WK in Zuid-Afrika. Om in beeld te blijven voor dat eindtoernooi was hij juist uitgeleend aan AC Milan. In een wedstrijd tegen Chievo sloeg echter het noodlot toe. Becks ging vervolgens in een heel andere rol mee naar Zuid-Afrika. Hij werd assistent van Fabio Capello.

Bezig met laden …