voetbalzone

'Beckham snoerde criticasters snel de mond met prestaties'

Daniel Cabot Kerkdijk18 nov 2009, 15:11
Laatst bijgewerkt: 18 nov 2009, 15:11
Advertentie

David Beckham kan komend weekeinde zijn eerste hoofdprijs met Los Angeles Galaxy in de wacht slepen. Zondag staat immers het treffen met Real Salt Lake om de Major League Soccer-titel op de rol. De middenvelder liet afgelopen weekeinde het oefenduel met Brazilië schieten omdat hij met de Californiërs tegen Houston Dynamo moest spelen.

/

Een paar maanden geleden werd Beckham nog uitgefloten door zijn eigen fans omdat hij langer voor AC Milan uitkwam dan aanvankelijk de bedoeling was. "David snoerde zijn criticasters snel de mond met zijn prestaties", vertelt coach Bruce Arena woensdag aan diverse Amerikaanse media. "Ik had nooit het gevoel dat hij zich zou laten afleiden door de negatieve reacties van het publiek."

"David heeft een schat aan ervaring, hij doorstond al veel stormen", looft Arena zijn sterspeler. "Het was mooi om te zien hoe hij werd opgenomen in de groep, hij moest zijn plek terugwinnen door hard te werken. De fans en de spelers hebben nu hem weer helemaal geaccepteerd." Per 1 januari komt Beckham weer op huurbasis uit voor Milan, waar hij hoopt in beeld te blijven bij Fabio Capello.

Bezig met laden …