voetbalzone

Beckham teruggepakt: ‘Zegt de allergrootste aandachtvrager’

Erik van Dam15 mrt 2016, 20:14
Laatst bijgewerkt: 15 mrt 2016, 20:14
Advertentie
/

David Beckham uitte deze week zijn ongenoegen over een spandoek dat te zien was tijdens de wedstrijd die Arsenal speelde tegen Hull City. Op dat spandoek verzochten fans trainer Arsène Wenger om ermee op te houden en Beckham vond dat schandelijk. “Geen respect. Aandachtvragers”, schreef hij via Instagram bij een foto van het doek.

Beckham krijgt nu zelf weer de volle laag van Piers Morgan, tv-persoonlijkheid in Engeland en bekend supporter van Arsenal. Morgan is in het verleden zelf ook met regelmaat kritisch geweest op Wenger en Arsenal, maar lijkt heel weinig op te hebben met Beckham. Op een bericht over Beckham en diens afkeer van het spandoek reageert Morgan namelijk vilein.

“Zegt de allergrootste aandachtvrager die nog in leven is”, moppert Morgan. “Houd u alstublieft uw mond, meneer Beckham”, zegt hij. Wanneer een andere Twitteraar daarop opmerkt dat Beckham veel tijd kwijt is met het wegrennen voor de paparazzi, reageert Morgan opnieuw pesterig. “Nee, vriend: richting de paparazzi”, zegt hij.

Bezig met laden …