voetbalzone

Beckham: ‘Uitkomen op de Olympische Spelen lijkt me fantastisch’

Peter Nusselder30 jul 2010, 15:50
Laatst bijgewerkt: 30 jul 2010, 15:50
Advertentie

Door een achillespeesblessure moest David Beckham afzeggen voor het WK in Zuid-Afrika, maar de 35-jarige Engelsman wordt binnenkort terug op het veld verwacht en kijkt alweer vooruit. “Ik hoop begin september mijn rentree te maken.” Aan stoppen denkt Beckham nog lang niet, want hij wil deelnemen aan zowel de Olympische Spelen in 2012 als aan het WK in 2014 in Brazilië.

/

Vooral de Spelen, die in Londen georganiseerd worden, lijken Becks een geweldige uitdaging. “In eigen land uitkomen op het grootste allround sportevenement ter wereld, dat lijkt me fantastisch”, vertelde de voetballer op de Amerikaanse televisie. Ook op het toernooi om de wereldtitel over vier jaar hoopt de Engelsman nog van de partij.

Voorlopig zal Beckham dan ook nog als voetballer actief blijven. “Op dit moment lijkt een carrière als trainer me niets en ik denk ook niet dat ik dat in de toekomst wil gaan doen. Het jeugdvoetbal met al het enthousiasme en de eerlijkheid trekt me veel meer.” In eerste instantie hoopt de Engelsman op een snelle rentree bij zijn club LA Galaxy, die bijna klaar is met Amerikaanse competitie.

Bezig met laden …