voetbalzone

Beckham verrast: ‘Dat ik op mijn leeftijd nog zo veel aanbiedingen krijg’

Peter Nusselder18 okt 2011, 12:39
Laatst bijgewerkt: 18 okt 2011, 12:39
Advertentie

David Beckham is inmiddels 36, maar over interesse heeft de Engelsman niet te klagen. Het contract van de middenvelder bij Los Angeles Galaxy loopt binnenkort af, waarna Beckham vrij is om naar een nieuwe club te vertrekken. Beckham kan in de Verenigde Staten bij Galaxy blijven, maar een terugkeer naar Europa is waarschijnlijk. Diverse clubs dingen al weken naar zijn diensten.

/

In zijn vaderland staan Tottenham Hotspur, Queens Park Rangers en Leicester City in de rij om Becks vast te leggen, maar Paris Saint Germain lijkt voorlopig favoriet om de voormalig Engels international over te nemen. De middenvelder is in ieder geval vereerd met de overweldigende belangstelling. “Ik heb een hoop aanbiedingen gekregen”, geeft Beckham toe in de Engelse media.

“Ik moet zeggen dat ik verbaasd ben dat het er op mijn leeftijd nog zo veel zijn. Dat is wel een beetje een verrassing.” Toch is het nog niet zeker dat Beckham de Amerikaanse competitie achter zich laat. “Ik moet nog bekijken hoe mijn lichaam eraan toe is na de play-offs. Maar ik vind het geweldig hier en het is niet uitgesloten dat ik blijf. Vooral omdat mijn vrouw en kinderen het hier ook naar hun zin hebben.”

Bezig met laden …