voetbalzone

Been baalt ontzettend: 'Vraag me af wat de scheidsrechter staat te doen'

Daniel Cabot Kerkdijk06 nov 2011, 07:40
Laatst bijgewerkt: 06 nov 2011, 07:40
Advertentie

Mario Been zat met gemengde gevoelens na afloop van de wedstrijd van Racing Genk tegen KV Kortrijk (2-2) De oefenmeester was blij dat zijn team op de valreep via Anthony Limbombe nog een puntje pakte. Anderzijds betreurde de Nederlander het niveau van scheidsrechter Alexandre Boucaut en diens assistenten. Aan beide doelpunten van de bezoekers zat een vreemd luchtje, oordeelde hij.

"Ik ben niet iemand die snel afgeeft op de scheidsrechter, maar bij de goals van Kortrijk heb ik toch mijn twijfels. Ik vraag me af wat de scheidsrechter en zijn assistenten staan te doen als ze een absolute handsgoal van Ernest Nfor goedkeuren", aldus Been na het duel op Radio 1. Been zag bij de tweede goal van KVK Kortrijk ook een duwfout op Anthony Vanden Borre.

"Ik ben tevreden over mijn wedstrijd", reageerde Boucaut. "Bij de 1-0 was het moeilijk voor mijn assistent, maar voor mij was het duidelijk. Ik zag dat Gertja De Mets de bal als laatste raakte en ik heb niet getwijfeld. Bij de 1-1 volg ik mijn assistent. Ik weet niet of Ernest Nfor een beweging naar of weg van de bal maakt, maar dat maakt niet echt uit."

Bezig met laden …