voetbalzone

Been doet Feyenoord voorstel: ‘Ik zie niet waarom het niet zou kunnen’

Erik van Dam12 feb 2014, 15:11
Laatst bijgewerkt: 12 feb 2014, 15:11
Advertentie

Mario Been acht de kans nihil dat hij Ronald Koeman na dit seizoen opvolgt bij Feyenoord. In de zomer van 2011 stemde de spelersgroep van de Rotterdammers hem weg als hoofdcoach en besloot Martin van Geel zich neer te leggen bij de ontstane situatie. Koeman kwam als zijn opvolger naar De Kuip, maar na dit seizoen houdt hij het voor gezien. Been is benieuwd wie Koemans selectie erft.

voetbalzone

Been bemoeit zich niet met wie de nieuwe sterke man in de havenstad wordt. Feyenoord moet zelf weten wie het kiest, zegt hij in gesprek met Voetbal International. “Ik ben in ieder geval geen kandidaat, zeg ik met lichte zelfspot. Louis van Gaal bij Feyenoord lijkt me wel wat. Absoluut een toptrainer. Ik zie ook niet waarom het niet zou kunnen”, aldus de ex-trainer.

Been vond na zijn vervelende vertrek uit Rotterdam snel onderdak bij Racing Genk en werkt daar nu nog steeds. De club was tweede geworden in het seizoen voordat hij arriveerde en zelf leidde hij de Belgen naar een derde plaats en daarna een vijfde plaats. Op dit moment staat de club zesde in de Jupiler Pro League.

Bezig met laden …