voetbalzone

Been kan kritiek van Chelsea-aankoop De Bruyne niet waarderen

Daniel Cabot Kerkdijk11 feb 2012, 23:35
Laatst bijgewerkt: 11 feb 2012, 23:35
Advertentie

Racing Genk leed zaterdag een een pijnlijke thuisnederlaag tegen Lokeren (0-1). Een fiks fluitconcert begeleidde de spelers naar de catacomben, maar dat was nog het minst van de zorgen bij de Genkies. Kevin De Bruyne, die vorige maand een contract met Chelsea tekende en zeer waarschijnlijk aan een club buiten België zal worden uitgeleend, uitte in de rust kritiek op zijn collega's.

"Ik snap het niet", vertelde De Bruyne tijdens de rust aan Het Laatste Nieuws. "Ik ben teleurgesteld in enkele ploeggenoten. Het leek wel of er een paar geen zin hadden om te spelen. Laat ons anders verder werken met de spelers die wel nog zin hebben." Coach Mario Been nodigt De Bruyne uit om zijn kritiek intern te uiten. "Ja, ik heb ook horen fluisteren dat Kevin kritiek gaf op zijn tegenspelers. Hij mag zeker zijn mening hebben, maar moet dat intern doen."

"Ik zal hem hier zeker over aanspreken", verzekerde de ex-coach van onder meer Feyenoord. De huidige nummer zeven van de Jupiler Pro League gaat enkele belangrijke weken tegemoet. Eerder verwees Been al Anthony Vanden Borre naar de B-kern en ook zijn relatie met Jelle Vossen, tegenwoordig bankzitter, is al danig verzuurd.

Bezig met laden …