voetbalzone

Been kan opgelucht ademhalen na nieuws over topscorer Vossen

Bart Kruyt18 aug 2012, 13:00
Laatst bijgewerkt: 18 aug 2012, 13:00
Advertentie

Jelle Vossen vertrekt niet naar Italië. De aanvaller stond in de vermeende belangstelling van Fiorentina en Pescara en zou volgens Italiaanse media zelfs al in gesprek zijn met laatstgenoemde club, maar zaterdag heeft Vossen zijn contract bij Racing Genk verlengd. De werkgever van Mario Been maakt dat nieuws bekend via de officiële website van de club.

/

Been zal erg gelukkig zijn met de beslissing van Vossen om bij Genk te blijven. De aanvaller is een belangrijke basisspeler in het elftal en maakte in zowel het seizoen 2010/11 als in het afgelopen seizoen (11/12) twintig competitietreffers. Dit seizoen scoorde hij alleen nog op de openingsdag van de competitie, in de thuiswedstrijd tegen Cercle Brugge: 3-3.

Er bestond zoals gezegd Italiaanse belangstelling voor de 23-jarige Vossen, maar de aanvaller heeft besloten om te blijven bij de club waar hij al zijn gehele loopbaan speelt. Vossen heeft voor vijf jaar getekend: zijn oude contract liep nog vier seizoenen door. Zaterdagavond speelt Genk uit bij Lierse SK.

Bezig met laden …