voetbalzone

Been na afstraffing: 'Het zal wel moeilijk worden om de slaap te vatten'

Bart Kruyt23 nov 2011, 23:10
Laatst bijgewerkt: 23 nov 2011, 23:10
Advertentie

Racing Genk moest woensdagavond winnen op kans te blijven houden op Europese overwintering, maar een stunt bij Valencia was simpelweg niet haalbaar voor de Belgen. Mario Been zag vanaf de zijlijn toe hoe zijn ploeg zeven doelpunten tegen kreeg en zelf niets terug wist te doen: 7-0. “Het zal wel even moeilijk worden om de slaap te vatten”, stamelde Been na afloop.

/

Keeper Lászlo Köteles van Genk had nog elf reddingen in huis, maar moest desondanks zeven keer vissen. “Deze tegenstander, deze poule in de Champions League, was veel te sterk voor ons”, concludeerde Been na afloop voor de camera van Sport1. “We hebben vooral kinderlijk verdedigd tegen Valencia. Op dit niveau worden fouten meteen afgestraft. Valencia heeft dat prima gedaan.”

In eigen huis speelde Genk nog gelijk tegen Valencia en ook Chelsea wist niet te winnen in België. Been hoopt de groepsfase van de Champions League nu met opgeheven hoofd te kunnen verlaten, met een goed resultaat tegen Bayer Leverkusen. “Thuis zijn we nog ongeslagen. Dat willen we tegen Leverkusen in de laatste poulewedstrijd graag zo houden”, aldus Been.

Bezig met laden …